Αυστραλός συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Σαμούι με 96 σφαίρες και αποσυναρμολογημένο πυροβόλο όπλο

Νησί Samui, Surat Thani -

Ένας Αυστραλός συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαμούι με 96 σφαίρες και ένα αντικείμενο παρόμοιο με ένα όπλο που φαινόταν να είναι ένα διαλυμένο πυροβόλο όπλο. Ισχυρίστηκε ότι τα χρειαζόταν για αυτοάμυνα.

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Surat Thani είπε στο Phuket Express σήμερα (22 Δεκεμβρίουnd) ότι συνέλαβαν τον κ. Mark Bassett, 41 ετών, Αυστραλό υπήκοο, στο διεθνές αεροδρόμιο Samui. Του κατασχέθηκε αντικείμενο παρόμοιο με όπλο (σε χωριστά μέρη) και 96 σφαίρες.

Είπε στην αστυνομία ότι αγόρασε τα αντικείμενα από έναν Ταϊλανδό κοντά σε ένα παντοπωλείο στην υποσυνοικία Bo Phut στο νησί Samui και ότι τα χρειάζεται για αυτοάμυνα όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό.

Παρόμοια ιστορία στο Πουκέτ

Ένας Ισραηλινός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ με 55 σφαίρες των 5.56 χλστ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.