16χρονος κατηγορείται για επίθεση σε τέσσερις εφήβους με ψαλίδι κοντά σε σχολείο στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας 16χρονος έφηβος παρουσιάστηκε στην αστυνομία αφού επιτέθηκε σε τέσσερις εφήβους με ένα ψαλίδι κοντά σε ένα sch.ool στην πόλη του Πουκέτ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Πουκέτ, συνταγματάρχης Sarawut Chooprasit είπε στο Phuket Express ότι τέσσερις άνδρες έφηβοι τραυματίστηκαν μετά από καυγά τη Δευτέρα (19 Δεκεμβρίουth) κοντά σε ένα σχολείο στην πόλη του Πουκέτ.

Οι τέσσερις τραυματισμοί ήταν ηλικίας από 14 έως 17 ετών. Ο ένας μαχαίρωσε τον πνεύμονά του με ένα ψαλίδι, αλλά τώρα έχει συνέλθει. Ο 16χρονος έφηβος από διαφορετικό σχολείο στην πόλη του Πουκέτ παρουσιάστηκε χθες στην αστυνομία (21 Δεκεμβρίουst) με τους γονείς του. Ο ύποπτος, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε λόγω της ηλικίας του, φέρεται να παραδέχτηκε τα εγκλήματά του.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση που προκάλεσε ψυχικές και σωματικές βλάβες.

Ο ύποπτος ξεκίνησε τον καβγά αφού είπε ότι οι ομάδες μάλωναν και αμφισβητούσαν η μία την άλλη για ένα αδιευκρίνιστο θέμα. Ο 16χρονος έφηβος διέφυγε χωρίς να τραυματιστεί μετά τον καυγά. Στο σημείο βρέθηκε ένα ψαλίδι και αναγνωρίστηκε ως το κύριο όπλο που χρησιμοποιήθηκε. Στο περιστατικό εμπλέκονται ακόμη οκτώ έφηβοι, πρόσθεσε η αστυνομία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.