Η ΤΑΤ υπογράφει συμφωνίες συνεργασίας με σημαντικούς τουριστικούς φορείς της Νότιας Κορέας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι συμφωνίες με την KATA, την Korean Air και τη SOOBAK θα βοηθήσουν στην τοποθέτηση της Ταϊλάνδης ως προορισμού για τους Κορεάτες ταξιδιώτες όλο το χρόνο.

Μπανγκόκ, 21 Δεκεμβρίου 2022 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) υπέγραψε τρεις νέες συμφωνίες τουριστικής συνεργασίας με σημαντικούς τουριστικούς φορείς της Νότιας Κορέας – την Korea Association of Travel Agents (KATA), την Korean Air και τη SOOBAK – οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω επέκταση και ενίσχυση των τουριστικών δεσμών μεταξύ τις δύο χώρες.

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης της TAT, δήλωσε: «Αυτές οι νέες συμφωνίες τουριστικής συνεργασίας, που έρχονται πριν από το Έτος Επίσκεψης Ταϊλάνδης-Κορέας 2023-2024, θα ωφελήσουν τον ταϊλανδικό τουρισμό. Θα βοηθήσουν το TAT να τοποθετήσει την Ταϊλάνδη ως προορισμό καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου για Κορεάτες ταξιδιώτες, ιδιαίτερα για τη γενιά Z, τους millennials, τις γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες τους, τα κίνητρα, την πολυτέλεια, τους παίκτες γκολφ μακράς διαμονής και τα τμήματα του μήνα του μέλιτος.

Ο κ. Yuthasak υπέγραψε τις νέες συμφωνίες κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας στις 19 Δεκεμβρίου 2022.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) με την KATA επικεντρώνεται στην ανταλλαγή και ανταλλαγή ειδήσεων, γνώσης και τεχνογνωσίας του κλάδου για την προώθηση μεγαλύτερης επισκεψιμότητας μεταξύ Ταϊλάνδης και Νότιας Κορέας, την ανάπτυξη νέων τμημάτων της αγοράς για την αντιμετώπιση των μεταβαλλόμενων τάσεων της αγοράς και την παροχή αλληλοϋποστήριξης σε περιόδους κρίσης.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας (MOC) με την Korean Air στοχεύει στην ενίσχυση των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας προς την Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένου του ανοίγματος νέων δρομολογίων σε περισσότερους προορισμούς στο βασίλειο. Η συμφωνία επιδιώκει επίσης να προσφέρει στους Αμερικανούς ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές για να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη, χρησιμοποιώντας το δίκτυο δρομολογίων της Korean Air.

Το ΜΣ με το SOOBAK θα επικεντρωθεί στην προώθηση των τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών της Ταϊλάνδης μέσω της χρήσης NFT. Διάφορα προνόμια και προσφορές θα προσφέρονται αποκλειστικά στους κατόχους NFT, σύμφωνα με την προσπάθεια της Ταϊλάνδης να χρησιμοποιήσει νέες τεχνολογίες και να δημιουργήσει ένα νέο «τουριστικό οικοσύστημα» προς μια πιο βιώσιμη βιομηχανία.

Ο αριθμός των κορεατών αφίξεων τουριστών στην Ταϊλάνδη το 2022 αναμένεται να ξεπεράσει τις 500,000 και αυτό προβλέπεται να αυξηθεί το 2023 σε τουλάχιστον 1.1 εκατομμύρια.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.