Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει το φεστιβάλ «Dern Rim Lay» στην παραλία Kata 

Kata -

Το Πουκέτ σχεδιάζει να πραγματοποιήσει το φεστιβάλ «Dern Rim Lay» (Walking Along The Beach) στην παραλία Kata.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 25 Δεκεμβρίου 2022 στο Pak Bang Road (Kata Beach Road) κοντά στον Δήμο Karon.

Θα υπάρξουν δύο συναυλίες από έναν τοπικό Ταϊλανδό τραγουδιστή και ένα τοπικό συγκρότημα της Ταϊλάνδης και τις δύο ημέρες με περισσότερους από 100 πάγκους με φαγητό και όχι μόνο. Θα είναι διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία από κουζίνα για να υποστηρίξει όλα τα γούστα.

Αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος για να γιορτάσετε το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων και να ζήσετε την τοπική κουλτούρα και φαγητό στο Kata!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.