Οι αρχές του Πουκέτ λένε ότι είναι έτοιμες για τις Επτά Ημέρες Κινδύνου της Πρωτοχρονιάς

Πουκέτ -

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ ανακοίνωσαν την Πρωτοχρονιάτικη εκστρατεία Επτά Ημερών Κινδύνου από τις 29 Δεκεμβρίουth, 2022 έως 4 Ιανουαρίουth 2023.

Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Arnuparb Rodkwan Yodrabam είπε στο Phuket Express. «Προετοιμαζόμαστε για την πρόληψη οδικών και θαλάσσιων ατυχημάτων για το ερχόμενο φεστιβάλ της Πρωτοχρονιάς».

«Το Seven Days of Danger θα είναι από τις 29 Δεκεμβρίουth, 2022 έως 4 Ιανουαρίουth, 2023. Στοχεύουμε στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, των τραυματισμών και των θανάτων κάθε χρόνο», πρόσθεσε ο Arnuparb.

Ένας συγκεκριμένος στόχος της μείωσης των ατυχημάτων, ωστόσο, δεν δόθηκε σημειώσεις The Phuket Express.

«Η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων Φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίουth, 2022 από τις 8:30 π.μ. έως το μεσημέρι στο Τεχνικό Κολλέγιο του Πουκέτ», σημείωσε ο Arnuparb.

Η ίδια μέρα θα είναι επίσης ένα μνημόσυνο για το τραγικό τσουνάμι της Boxing Day στο Πουκέτ το 2004.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.