Πακιστανός τουρίστας έλαβε διαβατήριο και 80,000 μπατ πίσω αφού τους ξέχασε σε λεωφορείο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Πακιστανός τουρίστας έλαβε πίσω το διαβατήριό του και 80,000 μπατ μετρητά αφού ξέχασε τις τσάντες του σε ένα λεωφορείο του Πουκέτ.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι χθες (20 Δεκεμβρίουth) ειδοποιήθηκαν από έναν 40χρονο Πακιστανό τουρίστα ότι ξέχασε την τσάντα του σε ένα λεωφορείο αφότου έφτασε στο Πουκέτ από το Surat Thani. Αργότερα κατάλαβε ότι άφησε την τσάντα στο λεωφορείο.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ επικοινώνησε με τον τερματικό σταθμό λεωφορείων του Πουκέτ προτού επικοινωνήσουν με τον οδηγό. Η τσάντα του Πακιστανού τουρίστα βρέθηκε ακόμα μέσα στο λεωφορείο. Όλα τα υπάρχοντά του, συμπεριλαμβανομένου του διαβατηρίου του και 80,000 μπατ σε μετρητά, ήταν ακόμα μέσα στην τσάντα.

Ο άγνωστος Πακιστανός τουρίστας είπε ευχαριστώ στον οδηγό του λεωφορείου και την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ για τη βοήθειά τους, αλλά δεν έγινε γνωστό αν δόθηκαν ανταμοιβές ή συμβουλές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.