74χρονος Βρετανός συνελήφθη στο νησί Samui για 38 ημέρες παραμονής

Surat Thani -

Ένας 74χρονος Βρετανός συνελήφθη στο νησί Samui στο Surat Thani για 38 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Surat Thani είπαν στο Phuket Express ότι συνέλαβαν τον κ. DENNIS ROBERT DESMOND, 74, Βρετανό υπήκοο μπροστά από ένα ξενοδοχείο στην οδό Cherng Mon – Chaweng στην υποπεριφέρεια Bo Phut, στην περιοχή Koh Samui.

Τώρα έχει 38 ημέρες παράτασης της νόμιμης βίζας του για να μείνει στην Ταϊλάνδη σύμφωνα με την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Bo Phut για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής. Δεν ήταν σαφές γιατί ο κύριος DESMOND είχε παρατήσει τη βίζα του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.