Τα δρομολόγια των φέρι στο Koh Samui ανοίγουν ξανά κάθε μισή ώρα

Σαμούι -

Τα πορθμεία ξεκίνησαν ξανά την κανονική τους λειτουργία μετά από 2ήμερη αναστολή λόγω των ισχυρών ανέμων και των κυμάτων στον Κόλπο της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Σουράτ Τάνι.

Στις 5:30 π.μ. σήμερα, 20 Δεκεμβρίου, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τα δρομολόγια των πορθμείων στο Koh Samui στην υποπεριφέρεια Ang Thong άνοιξαν ξανά μετά από αναστολή για δύο ημέρες.

Μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων έχει σχηματίσει ουρά για να επιβιβαστεί στα πλοία της C-Transfer Company με προορισμό την ηπειρωτική χώρα στο σημείο πώλησης εισιτηρίων, προκαλώντας ουρά που εκτεινόταν πάνω από 2 χιλιόμετρα στο δρόμο της κυκλοφορίας.

Οι επιβάτες ήταν διαφορετικοί σε εθνικό επίπεδο και κάποιοι έφτασαν πριν τα ξημερώματα.

Ο πάροχος υπηρεσιών πορθμείων έχει προσαρμόσει το χρονοδιάγραμμα των πορθμείων για να φιλοξενήσει τους αποκλεισμένους επιβάτες.

Κανονικά, τα πλοία αναχωρούν από την προβλήτα κάθε ώρα, αλλά σήμερα έχουν προσαρμοστεί ώστε να αναχωρούν κάθε μισή ώρα. Αυτό γίνεται για να επιταχυνθεί η ροή των επιβατών, των αυτοκινήτων και των φορτηγών γεωργικών προϊόντων. Το τελευταίο πλοίο της ημέρας θα αναχωρήσει στις 7:30, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Το πρώτο ταξίδι ξεκινά στις 4:30 π.μ. Η C-Transfer Company δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να σταματήσει τις υπηρεσίες εάν οι καιρικές συνθήκες γίνουν αντίξοες.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.