ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πλήρως ανοιχτός δρόμος Patong Hill

Πατόνγκ –

Όλα τα οχήματα επιτρέπεται πλέον να χρησιμοποιούν την οδό Patong Hill και στα δύο laναι.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Οι εργασίες επισκευής του δρόμου Patong Hill αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν από την Πρωτοχρονιά και ο υπουργός Μεταφορών της Ταϊλάνδης επισκέφθηκε το Πουκέτ.

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Kathu είπε στο Phuket Express σήμερα το απόγευμα (19 Δεκεμβρίουth) ότι η οδός Patong έχει πλέον ανοίξει πλήρως, στην οποία επιτρέπεται πλέον σε όλους τους τύπους οχημάτων να χρησιμοποιούν το δρόμο και στις δύο λωρίδες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.