ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Bajrakitiyabha σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, λέει το Royal Household Bureau

Το Γραφείο του Βασιλικού Οικογένειας ανακοίνωσε σήμερα το πρωί (19 Δεκεμβρίου) ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Bajrakitiyabha Narendira Debyavati είναι τώρα σε σταθερή κατάσταση.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Γραφείο του Βασιλικού Οικογένειας ανακοίνωσε ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα η Πριγκίπισσα Bajrakitiyabha Narendira Debyavati υπέστη καρδιακό πρόβλημα σε ένα χώρο εκπαίδευσης του Τάγματος Στρατιωτικών Σκύλων στην περιοχή Pak Chong της επαρχίας Nakhon Ratchasima.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η Βασιλική Υψηλότης Πριγκίπισσα Bajrakitiyabha Narendira Debyavati είναι τώρα σε σταθερή κατάσταση. Ο καρδιακός παλμός της ελέγχεται με φαρμακευτική αγωγή. 

Μια καρδιακή εξέταση δείχνει ότι η καρδιά δεν λειτουργεί πλήρως. Ωστόσο, η στεφανιογραφία δεν εντόπισε ανωμαλίες. Οι γιατροί έχουν παράσχει ιατρική περίθαλψη και εξοπλισμό για την υποστήριξη των λειτουργιών της καρδιάς, των νεφρών και των πνευμόνων. Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης συνεχίζει να ζητά από τους καλοθελητές και τους υποστηρικτές να προσεύχονται για την υγεία της σε εθνικό επίπεδο.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.