Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Τουρισμός με τα υψηλότερα έσοδα, Καρναβάλι Πατόνγκ και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 έως την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας Σουηδός επέζησε αφού έπεσε από τον δεύτερο όροφο ενός ξενοδοχείου στην Πατόνγκ. Η αστυνομία δεν βρήκε κανένα σημάδι αναστάτωσης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του κ. Svensson, ωστόσο, αλκοολούχα ποτά βρέθηκαν σκορπισμένα μέσα στο δωμάτιο. Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πιστεύει ότι ήταν ατύχημα.

2. Ένα μπαρ μπύρας στην Πατόνγκ βρέθηκε χωρίς νόμιμες άδειες μετά από καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες.

Ο διευθυντής του μπαρ δεν μπόρεσε να παρουσιάσει νόμιμη άδεια για το μπαρ και άδεια πώλησης αλκοόλ.

3. Το Πουκέτ σημείωσε το υψηλότερο εισόδημα από τον τουρισμό στην Ταϊλάνδη μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Η κορύφωση της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ αναμένεται από τα Χριστούγεννα έως την Πρωτοχρονιά, καθώς οι Ρώσοι οδηγούν πλέον το πλήθος των επισκεπτών.

4. Το ετήσιο Καρναβάλι Patong βρίσκεται σε εξέλιξη για να σηματοδοτήσει την έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

Το Καρναβάλι της Πατόνγκ επέστρεψε αφού ακυρώθηκε τα τελευταία χρόνια λόγω του Covid-19.

5. Μια Κινέζα που έχει παραμονή για βίζα 1,316 ημερών συνελήφθη αφού τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποίησαν την ιστορία της να ζητά χρήματα από κυρίως αλλοδαπούς πολλές φορές σε ένα βενζινάδικο στο Πουκέτ.

Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι ήταν το πρόσωπο στην ιστορία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και είπε ότι δεν είχε χρήματα για να πληρώσει τη βενζίνη της. Είπε ότι ζήτησε επίσης από αλλοδαπούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους υποστηρίζοντας ότι σκόπευε να τους επιστρέψει αργότερα.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.