Μια τέταρτη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας που περιέχει 138 αυγά βρέθηκε σε μια παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Συνολικά 138 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια τέταρτη φωλιά σε μια παραλία στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για ίχνη θαλάσσιας χελώνας από έναν κάτοικο της περιοχής στην παραλία Khao Pi Lai στο Kok Kloi, στην περιοχή Takua Thung την περασμένη εβδομάδα. Στη συνέχεια ξεκίνησαν μια έρευνα για τη φωλιά.

Χθες (18 Δεκεμβρίουth) οι αξιωματούχοι βρήκαν τη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας που περιείχε συνολικά 138 αυγά με τα 116 από αυτά να είναι γόνιμα αυγά. Τα αυγά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή περιοχή κοντά λόγω ανησυχίας για ζημιές από τις καιρικές συνθήκες.

Μια τρίτη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας με αυγά βρέθηκε σε μια παραλία στο Phang Nga.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.