Εννέα επαρχίες στη νότια Ταϊλάνδη υποφέρουν από πλημμύρες, τρεις άνθρωποι σκοτώνονται

Νότια Ταϊλάνδη -

Το Υπουργείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) αναφέρει ότι εννέα επαρχίες στη Νότια Ταϊλάνδη πλήττονται από πλημμύρες καθώς συνεχίζονται οι έντονες βροχοπτώσεις. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες.

Το DDPM αναφέρει ότι οι βροχές μουσώνων κάλυψαν τον Κόλπο της Ταϊλάνδης στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης προκαλώντας ισχυρές πλημμύρες από τις 17 Δεκεμβρίουth έως αύριο (20 Δεκεμβρίουth).

Εννέα επαρχίες εξακολουθούν να υποφέρουν από ξαφνικές πλημμύρες που έπληξαν συνολικά 15,648 οικογένειες σε Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Trang, Satun, Yala, Songkhla, Narathiwat, Pattani και Phatthalung. Πρόκειται συνολικά για 49 συνοικίες, 1,028 χωριά και 51,543 οικογένειες. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες.

Πολλά μέρη των νότιων επαρχιών είναι σχεδόν απρόσιτα και κάτω από το νερό και ως εκ τούτου οι ταξιδιώτες και οι τουρίστες καλούνται να είναι προσεκτικοί εκ των προτέρων και να χαρτογραφήσουν τις ταξιδιωτικές τους διαδρομές ακούγοντας τοπικά δελτία καιρού για την τρέχουσα κατάσταση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.