Οι τουρίστες φεύγουν από το νησί Σαμούι με αεροπλάνο καθώς απαγορεύεται η έξοδος των σκαφών από τα λιμάνια

Νησί Samui, Surat Thani -

Οι τουρίστες αναγκάστηκαν να φύγουν από το νησί Samui με αεροπλάνο, καθώς απαγορεύεται η έξοδος των πλοίων από τα λιμάνια.

Σχετική ιστορία:

Τα σκάφη στη νότια επαρχία έλαβαν εντολή να παραμείνουν ελλιμενισμένα, ενώ τα δρομολόγια των φέρι στον Κόλπο της Ταϊλάνδης έχουν διακοπεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με τον κυβερνήτη Wichawut Jinto.

Σήμερα, (19 Δεκεμβρίουth), η εντολή που περιορίζει τα σκάφη θα παραμείνει σε ισχύ χωρίς νέες ανακοινώσεις. Υπάρχουν ισχυρά κύματα έως και τεσσάρων μέτρων στην ανοιχτή θάλασσα στον Κόλπο της Ταϊλάνδης κοντά στο νησί Samui, το νησί Pha Ngan και το νησί Tao.

Οι Ταϊλανδοί και οι ξένοι στο νησί Samui έπρεπε να αλλάξουν τα σχέδιά τους φεύγοντας από το νησί Samui μέσω της Bangkok Airways στο διεθνές αεροδρόμιο Samui αντί με πλοίο.

Συνολικά 2,400 τουρίστες αναχωρούν σήμερα από το νησί Samui και 3,200 τουρίστες εισέρχονται στο νησί Samui από 28 πτήσεις. Όλες οι πτήσεις είναι πλήρως κρατημένες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Πολλοί ξένοι τουρίστες επισκέπτονται το νησί Samui και το νησί Phan Ngan για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Οι περισσότεροι είναι Ευρωπαίοι τουρίστες.

Κόκκινες σημαίες έχουν στηθεί σε πολλές παραλίες στο νησί Samui. Επίσης, απαγορεύεται η έξοδος των πλοίων και των πλοίων από τα λιμάνια στο Σουράτ Τάνι.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.