Αναστέλλονται τα δρομολόγια των φέρι στο Κο Σαμούι, το Πανγκάν και το Κο Τάο εν μέσω καταιγίδων

Σαμούι -

Τα σκάφη στη νότια επαρχία έλαβαν εντολή να παραμείνουν ελλιμενισμένα, ενώ τα δρομολόγια των φέρι στον Κόλπο της Ταϊλάνδης έχουν διακοπεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με τον κυβερνήτη Wichawut Jinto.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας στις 5 το πρωί προειδοποίησε για υψηλά κύματα στον Κόλπο της Ταϊλάνδης από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Αυτό οδήγησε τον κυβερνήτη να απαγορεύσει σε όλα τα σκάφη να φεύγουν από την ακτή από τις 8 το πρωί της Κυριακής έως μια ώρα που δεν έχει καθοριστεί ακόμη τη Δευτέρα. Ο κυβερνήτης ανέφερε επίσης ισχυρούς ανέμους και εκτεταμένες βροχές σε όλο το νότο.

Αναστέλλονται τα δρομολόγια των πλοίων στα ακόλουθα δρομολόγια:

  • Surat Thani-Ko Samui-Ko Phangan-Ko Tao
  • Don Sak-Ko Samui-Ko Phangan-Ko Tao
  • Ko Samui-Ko Phangan-Ko Tao-Chumphon
  • Φράγμα Ratchaprapa στην περιοχή Ban Takhun

Όλα τα ψαροκάικα φέρεται να επέστρεψαν στην ακτή αφού άκουσαν την ανακοίνωση.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.