Το Καρναβάλι Πουκέτ Πατόνγκ 2022 βρίσκεται σε εξέλιξη – ΦΩΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πατόνγκ –

Το ετήσιο Καρναβάλι Patong βρίσκεται σε εξέλιξη για να σηματοδοτήσει την έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

Το Καρναβάλι της Πατόνγκ επέστρεψε αφού ακυρώθηκε τα τελευταία χρόνια λόγω του Covid-19.

Πολλοί ξένοι παρακολούθησαν την καρναβαλική παρέλαση χθες (16 Δεκεμβρίουth) κατά μήκος της παραλίας Patong Road.

Φέτος είναι υπό το σύνθημα «Απίστευτα όμορφο και διασκεδαστικό παντού κάθε φορά». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στην εκδήλωση, όπως «Τατουάζ στην παραλία»,Σέξι διασκέδαση στην παραλία, Συμφωνικό συγκρότημα, συναυλίες, DJ's EDM και πολλά άλλα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.