Συνελήφθη για πολλά χρόνια πρώην πολίτη της Μιανμάρ με 80 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Thalang

Thalang -

Ένας άνδρας από τη Μιανμάρ που ζει στην Ταϊλάνδη για 33 χρόνια συνελήφθη με 80 χάπια μεθαμφεταμίνης και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στο Thalang.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Thalang κ. Bancha Tanooin είπε στο Phuket Express ότι μια ομάδα αξιωματικών από την περιοχή Thalang συνέλαβε τον κ. Ao Sen, υπήκοο της Μιανμάρ, σε ένα σπίτι στο Cherng Talay. Του κατασχέθηκαν 48.46 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 80 χάπια μεθαμφεταμίνης. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Ο κ. Ao Sen παραδέχτηκε στους αξιωματικούς ότι πρώτα αγόραζε ναρκωτικά για τον εαυτό του αλλά αργότερα πούλησε σε άλλους Ταϊλανδούς και μετανάστες εργάτες. Πουλούσε ναρκωτικά για περίπου έξι μήνες πριν τον συλλάβουν. Ζει νόμιμα στην Ταϊλάνδη για περίπου 33 χρόνια με άδειες εργασίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.