Η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς της Ταϊλάνδης και η Αυτή η Βασιλική Μεγαλειότητα η Βασίλισσα βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19, πολύ ήπια συμπτώματα

Ταϊλάνδη -

Το Bureau of the Royal Household ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα (17 Δεκεμβρίουth) δηλώνοντας ότι η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς και η Αυτή η Βασιλική Μεγαλειότητα η Βασίλισσα έχουν διαγνωστεί θετικά στον COVID-19.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι γιατροί παρείχαν τακτικό έλεγχο COVID-19 για τα Μεγαλειότατα τους χθες το βράδυ (16 Δεκεμβρίου) στις 11:30. Έχουν διαγνωστεί θετικοί στον COVID-19.

Και οι δύο έχουν πολύ ήπια συμπτώματα και δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί έχουν παράσχει ιατρικές θεραπείες. Οι γιατροί ζήτησαν από τις Μεγαλειότητες τους να απέχουν από τα βασιλικά καθήκοντα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.