Νυσταγμένος οδηγός έπεσε σε στύλο ρεύματος και σπίτι στο Thalang

Thalang -

Ένας στύλος ηλεκτρικού ρεύματος κόπηκε σχεδόν στη μέση και ένα σπίτι υπέστη ζημιές όταν ένας οδηγός φορτηγού αποκοιμήθηκε στο τιμόνι του οχήματός του σήμερα στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα σήμερα το πρωί (16 Δεκεμβρίουth) στην οδό Thep Kasattri με κατεύθυνση νότια στο Sri Soonthorn.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν το κατεστραμμένο φορτηγό στην άκρη του δρόμου. Εκεί κοντά, βρήκαν κατεστραμμένο στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και κατεστραμμένο σπίτι.

Ο οδηγός, κ. Kittichai Kamjaras, 27 ετών, είχε τραυματιστεί στο χέρι. Είπε ότι ερχόταν από το Surat Thani και κατευθυνόταν προς την πόλη του Πουκέτ. Παραδέχτηκε ότι είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι πριν το ατύχημα.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express. Ο κ. Kittichai αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση που προκάλεσε υλικές ζημιές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.