Άνδρας βρέθηκε με μαχαίρι στην οδό Bangla, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας βρέθηκε με μαχαίρι στον δρόμο Bangla στην Πατόνγκ και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Kathu κ. Siwat Rawangkun είπε στο Phuket Express ότι χθες το βράδυ (15 Δεκεμβρίουth) πραγματοποίησαν μια κανονική περιπολία ως συνήθως στην οδό Bangla για την πρόληψη του εγκλήματος και των παράνομων ναρκωτικών.

Η περίπολος διαπίστωσε ότι ένας Ταϊλανδός χωρίς πουκάμισο βρέθηκε να κρατά ένα μαχαίρι μπροστά σε ένα τοπικό νυχτερινό κέντρο. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για ανάκριση και για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό από την αστυνομία. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.