Πυρκαγιά κατέστρεψε μικρό τμήμα δημοφιλούς νυχτερινού κέντρου στην Καμάλα

Καμάλα -

Φωτιά προκάλεσε ζημιές σε μικρό τμήμα σε δημοφιλές νυχτερινό κέντρο στην Καμάλα.

Οι πυροσβέστες της Καμάλα ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά χθες (15 Δεκεμβρίουth) περίπου το μεσημέρι στο Café Del Mar στην Καμάλα.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες με πυροσβεστικό όχημα για να εντοπίσουν τη φωτιά να φλέγεται σε μικρό μπαρ μέσα στο νυχτερινό κέντρο. Χρειάστηκαν μόνο πέντε λεπτά για να σβήσει τη φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια της πυρκαγιάς ήταν υπό διερεύνηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.