Η Patong Beach Road θα κλείσει για το Καρναβάλι αύριο

Πατόνγκ –

Η Patong Beach Road θα είναι προσωρινά κλειστή για την παρέλαση Patong Carnival 2022 αύριο (16 Δεκεμβρίουth).

Η Ομάδα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Patong είπε στο Phuket Express ότι η Patong Beach Road (Taweewong Road) θα είναι προσωρινά κλειστή αύριο από τις 4:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ. για το Καρναβάλι του Πουκέτ 36th 2022 Παρέλαση. Αποφύγετε την περιοχή και χρησιμοποιήστε εναλλακτικές διαδρομές.

Το ετήσιο Καρναβάλι της Πατόνγκ θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα για να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

 

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.