Το μπαρ μπύρας στην Πατόνγκ βρέθηκε χωρίς νόμιμες άδειες

Kathu -

Ένα μπαρ μπύρας στην Πατόνγκ βρέθηκε χωρίς νόμιμες άδειες μετά από καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu Siwat Rawangkun είπε στο Phuket Express ότι έλεγξαν την μπύρα μπαρ στο Patong χθες το βράδυ (14 Δεκεμβρίουth) μετά από επίσημες καταγγελίες που έλεγαν ότι κάποια μπαρ άνοιγαν με δυνατή μουσική να ενοχλεί τους κατοίκους.

Ο διευθυντής του μπαρ δεν μπόρεσε να παρουσιάσει νόμιμη άδεια για το μπαρ και άδεια πώλησης αλκοόλ. Ο διευθυντής οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες, αλλά δεν κατονομάστηκε στον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.