Η Βασιλική Υψηλότης της Πριγκίπισσας Bajrakitiyabha υφίσταται επείγουσα ιατρική περίθαλψη, στο νοσοκομείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Γραφείο του Βασιλικού Οικογένειας ανακοίνωσε ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα η Πριγκίπισσα Bajrakitiyabha Narendira Debyavati υπέστη καρδιακό πρόβλημα σε ένα χώρο εκπαίδευσης του Τάγματος Στρατιωτικών Σκύλων στην περιοχή Pak Chong της επαρχίας Nakhon Ratchasima.

Σύμφωνα με το γραφείο, η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης σκύλων καθώς προετοιμαζόταν για την εκδήλωση «Thailand Working Dog Championship by Royal Thai Army 2022», η οποία διεξάγεται από τώρα έως τις 19 Δεκεμβρίου.

Οι γιατροί παρείχαν τις προκαταρκτικές θεραπείες της Πριγκίπισσας στο τοπικό Νοσοκομείο Pak Chong Nana πριν μεταφέρουν με αεροπλάνο την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα στο νοσοκομείο Chulalongkorn της Μπανγκόκ για ολοκληρωμένες θεραπείες.

ΠΗΓΗ: ΝΝΤ

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.