ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η κατασκευή του δρόμου Chalong προς Patong έχει ολοκληρωθεί κατά 80 τοις εκατό

Chalong, Patong -

Ένας εφεδρικός δρόμος από το Chalong προς την Patong υπό κατασκευή έχει πλέον ολοκληρωθεί κατά 80%.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) Rewat Areerob στις 24 Οκτωβρίου πραγματοποίησαν έρευνα στον τοπικό δρόμο πίσω από τον ναό Silsuparam στο Chalong.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο κ. Rewat είπε στο Phuket Express, «Αυτός ο δρόμος κατασκευάστηκε για να αποτρέψει τις κατολισθήσεις στο μέλλον και να παρέχει άλλες ευκαιρίες για να ταξιδέψετε από το Chalong στο Patong».

Ωστόσο, δεν δόθηκε ακριβής ημερομηνία ολοκλήρωσης του δρόμου.

Εν τω μεταξύ, οι εργασίες επισκευής του δρόμου Patong Hill αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν από την Πρωτοχρονιά και ο υπουργός Μεταφορών της Ταϊλάνδης επισκέφθηκε το Πουκέτ.

Ένας νέος τοπικός δρόμος από το Kathu προς την Patong άνοιξε επίσημα την Ημέρα του Πατέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.