Κανένας υπάλληλος του χώρου διασκέδασης στην Πατόνγκ δεν βρέθηκε θετικός στην καταστολή ναρκωτικών, λέει η αστυνομία

Πατόνγκ –

Κανένας υπάλληλος σε χώρους διασκέδασης στην Πατόνγκ δεν βρέθηκε θετικός στα ναρκωτικά σε μια καταστολή, λέει η αστυνομία.

Μια ομάδα αξιωματούχων από τον Αρχηγό της Περιφέρειας Kathu χθες το βράδυ (13 Δεκεμβρίουth) διεξήγαγε ένα τεστ ναρκωτικών ούρων σε πολλούς υπαλλήλους του χώρου διασκέδασης χωρίς καμία ειδοποίηση εκ των προτέρων.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, συνταγματάρχης Sujin Nilbodee, είπε στο Phuket Express, «Αυτό είναι μέρος μιας καμπάνιας χώρου ψυχαγωγίας που ονομάζουμε «X-Ray» για να καταστείλει τη χρήση και τις πωλήσεις παράνομων ναρκωτικών».

«Στο προσωπικό από τρεις χώρους διασκέδασης υποβλήθηκαν σε τεστ ναρκωτικών ούρων, συνολικά 85 υπάλληλοι από τους οποίους 35 ήταν άνδρες και 50 γυναίκες. Κανένας τους δεν βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικά». δήλωσε ο Σουτζίν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.