Διάσημος Ρώσος σαξοφωνίστας της τζαζ παρών στο Jazz on the Beach στο Karon

Karon -

Ο Igor Butman, ένας διάσημος Ρώσος σαξοφωνίστας της τζαζ ήταν παρών στο «Jazz on the Beach» στο Karon Beach χθες το βράδυ (13 Δεκεμβρίουth) με πολλούς ξένους κυρίως Ρώσους να συμμετέχουν στη συναυλία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Nong Harn στην παραλία Karon και εγκαινιάστηκε από τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Naroong Woonciew και τον κ. Sasiwat Wongsinsawat, Πρέσβη του Βασιλείου της Ταϊλάνδης στη Ρωσική Ομοσπονδία στη Μόσχα. Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι συμμετείχαν στη συναυλία.

Ο κυβερνήτης Naroong είπε στο Phuket Express «Η συναυλία έχει στόχο να υποστηρίξει τον τουρισμό καθώς οι Ρώσοι τουρίστες είναι πλέον οι νούμερο ένα επισκέπτες στο Πουκέτ».

Πολλοί Ρώσοι τουρίστες συμμετείχαν στην εκδήλωση, σημειώνει το Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.