Οι κλέφτες κλέβουν σχεδόν τα πάντα από το σπίτι στην Πατόνγκ αφού ο ιδιοκτήτης είχε φύγει για ένα χρόνο

Πατόνγκ, Πουκέτ –

  Μια ιδιοκτήτρια σπιτιού επέστρεψε στο σπίτι της μετά από ένα χρόνο πριν ανακαλύψει ότι σχεδόν τα πάντα μέσα είχαν φύγει.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι η κα Patchamon Chompanat υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία ότι κλέφτες εισέβαλαν στο σπίτι της. Άφησε το σπίτι της κλειδωμένο όταν επέστρεψε σε άλλη επαρχία πριν από δύο χρόνια. Επέστρεψε για να επισκεφτεί το σπίτι πέρυσι για λίγο, όταν είπε ότι τα πράγματα ήταν καλά και επέστρεψε στην άλλη επαρχία ξανά.

Πριν από δύο μέρες επέστρεψε ξανά στο σπίτι πριν ανακαλύψει ότι κλέφτες είχαν εισβάλει στο σπίτι της. Οι κλέφτες έκλεψαν σχεδόν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των θυρών και των υαλοπινάκων. Η κ. Patchamon προειδοποίησε το κοινό να ελέγχει τακτικά τα σπίτια του εάν κάποιος έχει φύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία της Patong ερευνά τις κλοπές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.