Σουηδός πέφτει από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου στην Πατόνγκ, επιζεί τραυματισμένος

Πατόνγκ –

Ένας Σουηδός επέζησε αφού έπεσε από τον δεύτερο όροφο ενός ξενοδοχείου στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε ότι ένας αλλοδαπός άνδρας έπεσε από ένα ξενοδοχείο χθες το βράδυ (12 Δεκεμβρίου) στην οδό Sawatdirak κοντά στη διασταύρωση Sai Namyen.

Αστυνομικοί ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και η αστυνομία έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον άνδρα που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Bo Peter Svensson, 64 ετών, Σουηδός υπήκοος. Είχε τραυματιστεί αρκετά και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, η κα Supaphon Wachirawarkan, 52 ετών, είπε στην αστυνομία ότι ο Σουηδός έκανε check in στο ξενοδοχείο στον δεύτερο όροφο μόνος χθες, 12 Δεκεμβρίου. Οι υπάλληλοι ισχυρίζονται ότι ήταν μεθυσμένος. Μετά από αυτό, η κυρία Σουπαφόν άκουσε κάτι να πέφτει πριν μάθει ότι ήταν ο Σουηδός.

Η αστυνομία δεν βρήκε κανένα σημάδι αναστάτωσης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του κ. Svensson, ωστόσο, αλκοολούχα ποτά βρέθηκαν σκορπισμένα μέσα στο δωμάτιο. Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πιστεύει ότι ήταν ατύχημα.

Ο κ. Svensson δεν μπόρεσε να δώσει την εκδοχή του για τα γεγονότα λόγω των τραυματισμών του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.