Έξι άτομα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Γουίτσιτ αφού φέρεται να άνοιξαν τραπεζικούς λογαριασμούς για απατεώνες και απατεώνες

Wichit -

Έξι ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Γουίτσιτ αφού φέρεται να άνοιξαν τραπεζικούς λογαριασμούς για απατεώνες και απατεώνες.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι έξι ύποπτοι οδηγήθηκαν πίσω στο αστυνομικό τμήμα του Wichit για μια εκστρατεία καταστολής που διεξήχθη από τις 6 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 10th, 2022, για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών για απατεώνες και απατεώνες.

Τα έξι άτομα αναγνωρίστηκαν στον Τύπο ως:

  1. Ο κ. Pichai, 29 ετών από το Rayong
  2. Ms.Panawan, 38 ετών από το Phitsanulok
  3. Κα Juthathip, 25 ετών από την Μπανγκόκ
  4. Ο κ. Thammrit, 31 από το Nakhon Sawan
  5. Η κα Soontree, 44 ετών από την Μπανγκόκ
  6. Ο κύριος Wai, 32 ετών από το Nakhon Sawan

Όλοι αντιμετώπιζαν διάφορες κατηγορίες για αδικήματα του νόμου περί εγκλημάτων υπολογιστών όσον αφορά την απάτη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.