Το κινητό που ξεχάστηκε στο Πουκέτ ταξί επέστρεψε σε τουρίστα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Πουκέτ -

  Ένα κινητό τηλέφωνο επιστρέφεται σε τουρίστα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο οποίος ξέχασε το κινητό του σε αυτοκίνητο ταξί όταν επισκέφτηκε το Πουκέτ.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [προστασία μέσω email] την περασμένη εβδομάδα από τον άγνωστο τουρίστα που βρίσκεται τώρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να εντοπίσει ένα iPhone 14 Pro Max. Ο τουρίστας ξέχασε το τηλέφωνο σε ένα αυτοκίνητο ταξί που έφυγε από ένα ξενοδοχείο προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στις 3 Δεκεμβρίου.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ επικοινώνησε με τον τουρίστα μέσω της εφαρμογής WhatsApp. Ο τουρίστας μπόρεσε να αναγνωρίσει πού βρισκόταν το κινητό τηλέφωνο από μια τοποθεσία συνδεδεμένη με άλλη συσκευή. Η τουριστική αστυνομία βρήκε τελικά τον οδηγό ταξί και ο οδηγός έλεγξε μέσα στο αυτοκίνητο ταξί και ανακάλυψε το κινητό τηλέφωνο ακόμα στο πίσω κάθισμα.

Το κινητό δόθηκε στον φίλο του τουρίστα που βρίσκεται στο Πουκέτ πριν σταλεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο τουρίστας είναι πολύ χαρούμενος και εκτιμά τη βοήθεια της τουριστικής αστυνομίας του Πουκέτ.

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.