Συναυλία Wind Symphony στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ – PHOTO TOUR

Πουκέτ -

Μια συμφωνική συναυλία πνευστών με τίτλο "The Discovery Land" πραγματοποιήθηκε στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ χθες το βράδυ, Κυριακή (11 Δεκεμβρίουth).

Τη συναυλία άνοιξε ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ, Amnuay Pinsuwan, στη διασταύρωση Charter.

Πολλοί άνθρωποι συμμετείχαν στη συναυλία φορώντας παραδοσιακές στολές του Πουκέτ. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα με την αγορά Laard Yai Walking Street Market για την οποία ενδιαφέρθηκαν πολλοί ξένοι τουρίστες.

Σήμερα, (12 Δεκεμβρίουth), η συναυλία «The Symphony at Sunset» θα πραγματοποιηθεί στο ακρωτήριο Promthep στο Rawai από τις 5:30 έως τις 8:30. Η συναυλία πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο Kasetsart.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.