ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το κόστος των ζημιών από πυρκαγιά στο πορθμείο του Πουκέτ εκτιμάται σε δέκα εκατομμύρια μπατ

Πουκέτ -

Το κόστος των ζημιών υπολογίζεται σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια μπατ μετά από πυρκαγιά σε φέρι στο Koh Sirey, Rassada.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε πορθμείο που ήταν σταθμευμένο σε προβλήτα στο νησί Sirey, Mueang Phuket χθες το πρωί (11 Δεκεμβρίου).

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο ιδιοκτήτης του πλοίου, κ. Nikorn Tormaitree, είπε στο Phuket Express ότι χθες, 11 Δεκεμβρίου, το προσωπικό καθάριζε την προβλήτα όταν ξεκίνησε η φωτιά. Είδαν καπνό να βγαίνει από το πορθμείο. Σε αυτό το στάδιο η διοίκηση του πλοίου πιστεύει ότι ήταν ατύχημα.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Εγκληματολογική Αστυνομία και το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ. Το κόστος των ζημιών υπολογίζεται σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια μπατ.

Από την πυρκαγιά δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αν και βίντεο της φωτιάς έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. συμπεριλαμβανομένου του δικού μας ΕΔΩ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.