Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Συνελήφθησαν αλλοδαποί που υπερβαίνουν τη διαμονή τους, ζημιές από πυρκαγιά σε πλοίο και πολλά άλλα.

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 έως την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας 63χρονος Αμερικανός συνελήφθη στο Πουκέτ για οκτώ ημέρες παραμονής. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βγήκε από το δωμάτιό του και έτρωγε μόνο κάψουλες πρωτεΐνης ενώ κρυβόταν από το Ταϊλανδέζικο Immigration.

Ο κ. Ουίλιαμς είπε στην αστυνομία ότι ήξερε ότι είχε υπερβεί τη διαμονή του, επομένως δεν έφυγε από το ενοικιαζόμενο δωμάτιο και έτρωγε μόνο κάψουλες πρωτεΐνης.

Ένας 30χρονος Νοτιοαφρικανός συνελήφθη στην περιοχή Thalang με 196 ημέρες παραμονής. Πρόσφατα προσπαθούσε να αποφύγει τη μετανάστευση μετακομίζοντας από το Τσιάνγκ Ράι στο Phang Nga και μετά στο Πουκέτ. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε χρήματα για να επιστρέψει στη χώρα του.

Ο κ. Ρέινολντς είπε ότι δεν μπόρεσε να επιστρέψει στη χώρα του ή να πάρει μια σωστή βίζα, καθώς είπε ότι δεν είχε αρκετά χρήματα.

2. Οι τοπικοί φορείς εκμετάλλευσης της παραλίας Patong ζητούν να επεκτείνουν τις ζώνες εργασίας τους λόγω περισσότερων τουριστών.

Κανονικά, τους επιτρέπεται το δέκα τοις εκατό της παραλίας για τη ζώνη εργασίας τους. Ωστόσο, σε αυτή την υψηλή περίοδο, ζητούν να επεκταθεί στο 20 τοις εκατό η ζώνη της παραλίας.

3. Πλωτά φανάρια και πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν στην παραλία Patong μετά από καταγγελίες.

Δεν επιτρέπεται η εκτόξευση πλωτών φαναριών και πυροτεχνημάτων δημόσια χωρίς άδεια. Όποιος παραβιάζει αυτόν τον κανόνα θα τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι 60,000 μπατ ή/και φυλάκιση έως και τριών ετών.

4. 108 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν στην παραλία Mai Khao στο Thaleng.

Αυτά είναι τα πρώτα δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας που βρέθηκαν σε μια παραλία στο Πουκέτ έτος.

5. Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε πορθμείο που ήταν σταθμευμένο σε προβλήτα στο νησί Sirey, Mueang Phuket.

Αρχικά πιστεύεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα, ενώ η έρευνα συνεχίστηκε για την εύρεση της ακριβούς αιτίας Φωτιά.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.