Περισσότεροι από 3,000 δρομείς συμμετέχουν στο Kathu Half Marathon 25th Anniversary Edition

Kathu -

Περισσότεροι από 3,000 δρομείς συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο 25 του Kathuth Επετειακή Έκδοση χθες (11 Δεκεμβρίου).

Επικεφαλής του μαραθωνίου ήταν ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ Amnuay Pinsuwan και ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu κ. Chaianan Sutthikun.

Ο κ. Chaianan είπε στο Phuket Express, «Ο Ημιμαραθώνιος Kathu είναι επιτυχημένος καθώς πολλοί δρομείς συμμετείχαν στον αγώνα, περισσότερο από ό,τι περιμέναμε. Ταϊλανδοί και ξένοι δρομείς από δεκαπέντε χώρες συμμετείχαν σε τέσσερις τύπους αγώνων στον μαραθώνιο που ήταν το Walk for Heath για 2.5 χιλιόμετρα χωρίς όριο ηλικίας, το Fun Run για 6 χιλιόμετρα, ο Mini Marathon για 10.5 χιλιόμετρα και ο Ημιμαραθώνιος για 21 χιλιόμετρα.

«Ο δήμος Kathu έχει επίσης υποστηρίξει τον αθλητισμό ως μέρος της τοπικής μας τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης», πρόσθεσε ο κ. Chaianan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.