Διάσημος Ρώσος σαξοφωνίστας της τζαζ θα παρουσιάσει στο Jazz on the Beach στο Karon

Karon -

Ο Igor Butman, ένας διάσημος Ρώσος σαξοφωνίστας της τζαζ, θα είναι παρών στο «Jazz on the Beach» στο Karon Beach αύριο (13 Δεκεμβρίουth).

Το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Δήμου Karon είπε στο Phuket Express ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί από τις 5:30 μ.μ. στη λίμνη Nong Harn στην παραλία Karon με ελεύθερη είσοδο.

Η συναυλία έχει στόχο να υποστηρίξει τον τουρισμό καθώς οι Ρώσοι τουρίστες είναι πλέον οι νούμερο ένα επισκέπτες στο Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.