108 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

108 δερμάτινη θαλάσσια χελώνα βρέθηκαν στην παραλία Mai Khao στο Thalang.

Ο κ. Sorasak Rananan, επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Sirinat, είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από έναν ντόπιο σήμερα (11 Δεκεμβρίουth) για τα αυγά και είπε ότι είδε τα ίχνη μιας μεγάλης θαλάσσιας χελώνας στην παραλία Mai Khao κοντά σε ένα ξενοδοχείο.

Οι υπεύθυνοι του εθνικού πάρκου πήγαν στην παραλία Mai Khao για να βρουν τα ίχνη μιας μεγάλης δερμάτινης θαλάσσιας χελώνας που είχε πλάτος περίπου 180 εκατοστά. Συνολικά, 108 αυγά βρέθηκαν στη φωλιά και 79 είναι γόνιμα αυγά. Τα αυγά μεταφέρθηκαν σε μια ασφαλή περιοχή στην παραλία Nai Yang κοντά.

Εν τω μεταξύ, μια τρίτη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας με αυγά βρέθηκε σε μια παραλία στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.