Δεκαέξι άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο με μπατ στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

  Δεκαέξι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό έπεσε στο πίσω μέρος ενός λεωφορείου μπατ (Song Taew) στο Thalang του Πουκέτ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 4:37 π.μ. σήμερα το πρωί (11 Δεκεμβρίουth) στην οδό Thep Kasattri στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn.

Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι το κατεστραμμένο λεωφορείο μπατ στην κεντρική κράτηση έπεσε σε δέντρο. Ένα κατεστραμμένο φορτηγό ήταν κοντά.

Δεκαέξι άνθρωποι στο λεωφορείο Baht τραυματίστηκαν, 14 ήταν υπήκοοι Μιανμάρ και δύο Ταϊλανδοί. Ένας άγνωστος υπήκοος Ταϊλάνδης είχε τραυματιστεί σοβαρά. Όλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με επτά ασθενοφόρα.

Η αστυνομία του Thalang συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τα αίτια του δυστυχήματος. Άμεση δήλωση σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο μεγάλο ναυάγιο δεν έγινε από τα σωστικά συνεργεία ή την αστυνομία στο σημείο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.