Νορβηγός συνελήφθη στο νησί Samui για 15 ημέρες παραμονής

Νησί Σαμούι -

Ένας Νορβηγός συνελήφθη στο νησί Samui στο Surat Thani για 15 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων όρων βίζας.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Surat Thani είπαν στο Phuket Express ότι χθες (10 Δεκεμβρίουth) συνέλαβαν τον κ. Jan Banan Thalmann, 43, Νορβηγό υπήκοο σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Mae Nam, στην περιοχή Samui.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει πλέον 15 ημέρες παραμονής για τη βίζα του. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Κο Σαμούι για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής. Δεν ήταν σαφές γιατί ο κ. Thalmann είχε υπερβεί τη βίζα του.

Η σύλληψη ακολούθησε την περιπολία των αξιωματικών μετανάστευσης του Σουράτ Τάνι για να καταπολεμήσουν τους αλλοδαπούς που υπερβαίνουν τη διαμονή τους στο πλαίσιο της 1ης Δεκεμβρίουst μέχρι τον Δεκέμβριο του 10th, καμπάνια 2022.

Εν τω μεταξύ, ένας Πολωνός συνελήφθη στο νησί Samui με ακυρωμένη τη φοιτητική του βίζα, 36 ημέρες παραμονής και κόκκινη ειδοποίηση της Interpol από τη χώρα καταγωγής του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.