Τρεις Ινδοί τουρίστες συνελήφθησαν για κλοπή σορτς και βραχιολιού στο Κράμπι

ΦΩΤΟ: MGR Online

Κράμπι –

Τρεις Ινδές τουρίστες συνελήφθησαν σε αεροδρόμιο αφού έκλεψαν σορτς και ένα βραχιόλι από καταστήματα στο Άο Νανγκ.

Ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας του Ao Nang, Αντισυνταγματάρχης Somphon Thiparpakun είπε στο Phuket Express ότι οι υπάλληλοι σε ένα κατάστημα ρούχων στο Ao Nang, στην περιοχή Mueang Krabi υπέβαλαν αναφορά στην αστυνομία του Ao Nang με πλάνα CCTV την περασμένη εβδομάδα.

Πλάνα CCTV δείχνει τρεις ξένες τουρίστες μπήκαν στο κατάστημα πριν πάρουν ένα τζιν σορτς. Αργότερα αναφέρθηκε ότι η ίδια ομάδα τουριστών έκλεψε ένα βραχιόλι από ένα κατάστημα αξεσουάρ κοντά.

Η αστυνομία του Ao Nang συνέχισε την έρευνά της και τελικά συνέλαβε τρεις Ινδές τουρίστες ηλικίας 23 ετών, και δύο από αυτές 25 ετών, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi αυτή την εβδομάδα, ενώ επρόκειτο να επιστρέψουν στην Ινδία.

Οι τρεις γυναίκες, οι οποίες δεν αναγνωρίστηκαν ονομαστικά από την αστυνομία του Ao Nang, παραδέχτηκαν ότι ήταν οι γυναίκες που είδαν στο CCTV, αλλά ισχυρίστηκαν ότι δεν ήθελαν να κλέψουν τα αντικείμενα, αλλά νόμιζαν ότι ήταν δωρεάν αναμνηστικά που δίνονταν από τα καταστήματα και προσφέρονται δωρεάν. . Η αστυνομία του Ao Nang ήταν αμφίβολη σχετικά με αυτόν τον ισχυρισμό και και οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν και κρατήθηκαν με την κατηγορία της κλοπής τη νύχτα.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.