Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει συναυλίες Wind Symphony τις επόμενες ημέρες

Πουκέτ -

Οι συναυλίες Wind Symphony θα πραγματοποιηθούν στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ και στο Ακρωτήριο Promthep.

Η συναυλία «The Discovery Land» θα πραγματοποιηθεί αύριο (11 Δεκεμβρίου) στο Charter Intersection στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Τη Δευτέρα (12 Δεκεμβρίου) η συναυλία «The Symphony at Sunset» θα πραγματοποιηθεί στο ακρωτήριο Promthep στο Rawai.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν από το Πανεπιστήμιο Kasetsart και τον Δήμο του Πουκέτ από τις 5:30 έως τις 8:30 και τις δύο ημέρες.

Αύριο (11 Δεκεμβρίου) θα είναι προσωρινά κλειστοί για την κυκλοφορία οι δρόμοι από τις 4:00 έως τις 10:00, οι οποίοι είναι:

  • Από διασταύρωση Tuao Po (Διασταύρωση δρόμου Thepkasattri με δρόμο Dibuk στη γέφυρα Phra Aram
  • Από την οδό Phang Nga στη διασταύρωση Soi Pradit έως τη διασταύρωση του Μουσείου Peranakan Nitat
  • ------

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.