Το Πουκέτ γιορτάζει την «Καταπληκτική Ταϊλάνδη 10 εκατομμύρια»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Πουκέτ -

Η εκδήλωση «Amazing Thailand 10 Million Celebrations» στο αεροδρόμιο του Πουκέτ έχει προγραμματιστεί να υποδεχθεί τους αφιχθέντες επιβάτες σε τρεις καθορισμένες πτήσεις, με δύο ήδη προσγειωμένες Πτήση BY086 της TUI Airways από Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, και IndiGo Flight 6E1763 από το Νέο Δελχί της Ινδίας.

Παρόντες στην τελετή υποδοχής για τις δύο πρώτες πτήσεις ήταν ο κ. Narong Woonciew, Κυβερνήτης της επαρχίας Πουκέτ και η κ. Numfhon Boonyawat, Αναπληρωτής Κυβερνήτης Πολιτικής και Σχεδιασμού, Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), καθώς και αξιωματούχοι και προσωπικότητες από το κοινό. και εταίρους του ιδιωτικού τομέα.
-------
Η τρίτη καθορισμένη πτήση για την τελετή υποδοχής είναι η πτήση DL7929 της Delta Air Lines (KE 663) από τη Σεούλ της Νότιας Κορέας και εκτιμάται ότι θα προσγειωθεί στις 21.10:XNUMX.
Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.