Δύο μεγάλοι κροκόδειλοι θαλασσινού νερού στο Surat Thani πιάστηκαν από ντόπιους χωρικούς

Surat Thani -

  Δύο μεγάλοι κροκόδειλοι θαλασσινού νερού πιάστηκαν από ντόπιους χωρικούς στην περιοχή Tha Chana.

Ο αρχηγός της περιοχής Tha Chana είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε από ντόπιους χωρικούς ότι είδαν έναν τεράστιο κροκόδειλο χθες το βράδυ (8 Δεκεμβρίουth) στην άκρη του δρόμου κοντά σε ένα κανάλι στην υποσυνοικία Kantulee που απείχε περίπου 100 μέτρα από τα τοπικά σπίτια. Οι ντόπιοι που αυτοαποκαλούνται ειδικοί στην αλίευση κροκοδείλων έπιασαν αργότερα όχι μόνο έναν κροκό, αλλά δύο από αυτούς.

Η επικεφαλής της αλιείας Tha Chana, κυρία Pilaiphon Thongmak, είπε στο Phuket Express ότι πρόκειται για θηλυκούς κροκόδειλους του αλμυρού νερού. Το ένα από αυτά έχει μήκος τέσσερα μέτρα και ζυγίζει 400 κιλά. Το άλλο έχει μήκος 2.1 μέτρα και ζυγίζει περίπου 70 κιλά. Οι κροκόδειλοι είναι πλέον ασφαλείς στο κέντρο αλιείας.

Οι κροκόδειλοι του θαλασσινού νερού είναι πιο εξαγριωμένοι από τους κροκόδειλους του γλυκού νερού, δήλωσε ο Pilaiphon. Πρόσθεσε ότι το Tha Chana Fisheries δεν τα έχει δει εδώ και πολλά χρόνια. Αν κάποιος είδε κροκόδειλους γύρω από κατοικημένες περιοχές, ο Pilaiphon προέτρεψε το κοινό να καλέσει ειδικούς για να τους πιάσουν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.