Δεκάδες χιλιάδες εγχώριοι ταξιδιώτες προβλέπουν δρομολόγια λεωφορείων κατά τη διάρκεια του προσεχούς τριήμερου Σαββατοκύριακου διακοπών στην Ταϊλάνδη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Εθνική -

  Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να ταξιδέψουν στο εσωτερικό χρησιμοποιώντας λεωφορεία κατά τη διάρκεια του ερχόμενου τριήμερου Σαββατοκύριακου διακοπών από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την κρατική Transport Co Ltd.

Ο Sanyalak Panwattanalikhit, διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Μεταφορών, δήλωσε ότι η Εταιρεία Μεταφορών έχει περίπου 3,000 ταξίδια για να διευκολύνει τους ταξιδιώτες μεταξύ 10 Δεκεμβρίου (Ημέρα Συντάγματος) έως 12 Δεκεμβρίου.

Ο Sanyalak είπε ότι πάνω από 227,386 άτομα, που αντιστοιχούν σε 23,233 ταξίδια, ταξίδεψαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μεγάλων διακοπών από τις 2 Δεκεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου, που ήταν η Ημέρα του Πατέρα.

Για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid, συνιστάται σε όλους τους επιβάτες να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς της Εταιρείας Μεταφορών, όπως η χρήση μάσκας και η κοινωνική απόσταση.

Η Ημέρα του Συντάγματος είναι ένας εορτασμός της ημέρας που η Ταϊλάνδη υιοθέτησε την πρώτη μόνιμη συνταγματική μοναρχία το 1932.

Η Ημέρα Συντάγματος της Ταϊλάνδης είναι μια εθνική εορτή που πέφτει στις 10 Δεκεμβρίου. Φέτος, η μέρα πέφτει Σάββατο. Ως εκ τούτου, η επόμενη Δευτέρα θα είναι αργία. Όλα τα κρατικά γραφεία, συμπεριλαμβανομένων γραφεία μετανάστευσης, σχολεία, τράπεζες και ορισμένα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.