Πολωνός συνελήφθη στο νησί Samui με ακυρωμένη φοιτητική βίζα, 36 ημέρες παραμονής και κόκκινη ειδοποίηση της Interpol για επίθεση

Samui, Surat Thani -

  Ένας Πολωνός συνελήφθη στο νησί Samui με ακυρωμένη φοιτητική βίζα, 36 ημέρες παραμονής και κόκκινη ειδοποίηση Interpol από τη χώρα καταγωγής του.

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Surat Thani είπε στο Phuket Express ότι χθες (8 Δεκεμβρίου) συνέλαβαν τον κ. Michal Kamil Wielebinski, 37 ετών, πολωνό υπήκοο.

Ο κ. Wielebinski εισήλθε στην Ταϊλάνδη μέσω του Tak Bai Immigration στο Narathiwat της νότιας Ταϊλάνδης στις 10 Οκτωβρίουου, 2019 με βίζα NON-90. Η τελευταία του παράταση βίζας ήταν στο Τσιάνγκ Ράι Immigration που επέτρεψε την παραμονή του μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Ωστόσο, αναφέρθηκε από το Immigration επειδή δεν παρακολούθησε τα απαιτούμενα μαθήματα εκπαίδευσης για τη βίζα του. Το Chiang Rai Immigration ακύρωσε τη βίζα του στις 3 Νοεμβρίουrd, 2022, και, ως εκ τούτου, είναι τώρα 36 ημέρες υπέρβασης διαμονής.

Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Bo Phut για να αντιμετωπίσει κατηγορίες υπέρβασης της διαμονής και περιμένει να απελαθεί και να επιστρέψει στην Πολωνία για να αντιμετωπίσει νομικές κατηγορίες.

Οι αξιωματικοί διαπίστωσαν ότι ο κ. Wielebinski έχει μια κόκκινη ειδοποίηση της Interpol στην Πολωνία που εκδόθηκε στις 15 Οκτωβρίουth2017 για επίθεση σε άλλους και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Εν τω μεταξύ, Ένας 56χρονος άνδρας από το Κουβέιτ συνελήφθη στο νησί Pha-ngan στο Surat Thani για 16 ημέρες υπέρβασης των νόμιμων προϋποθέσεων έκδοσης βίζας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.