Το ετήσιο φεστιβάλ «Khong Dee Phuket» θα πραγματοποιηθεί στο Saphan Hin

Πουκέτ -

  Το ετήσιο φεστιβάλ «Khong Dee Phuket» θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Δεκεμβρίουth, 2022 έως 5 Ιανουαρίουth, 2023 στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ.

Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ Arnuparb Rodkhwan Yodrabam είπε στο Phuket Express ότι το φεστιβάλ πραγματοποιείται συνήθως πριν και μετά την Πρωτοχρονιά, το οποίο έχει ως στόχο να υποστηρίξει τον Ερυθρό Σταυρό του Πουκέτ καθώς και να υποστηρίξει τον τουρισμό του Πουκέτ.

Θα υπάρξουν πολλές δραστηριότητες και παρουσιάσεις στην εκδήλωση, όπως ένας διαγωνισμός κινεζικής κατανάλωσης νουντλς, παραδοσιακές παραστάσεις, συναυλίες και πολλά άλλα. Στην εκδήλωση θα πωληθούν πολλοί πάγκοι τροφίμων και τοπικά προϊόντα.

Τα λέμε εκεί.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.