Το Πουκέτ πραγματοποιεί ασκήσεις θαλάσσιας διάσωσης και πυρά σε πολυώροφα κτίρια

Πουκέτ -

  Η Περιφέρεια 18 του Υπουργείου και της Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) πραγματοποίησε άσκηση θαλάσσιας διάσωσης και άσκηση πυρκαγιάς σε υψηλές θέσεις.

Οι ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες (7 Δεκεμβρίου) στο Πανεπιστήμιο Ρατζαμπάτ του Πουκέτ στη Ρασάντα. Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Naroon Woonciew επιθεώρησε προσωπικά το τρυπάνι.

Ο διευθυντής της Περιφέρειας 18 του DDPM είπε στο Phuket Express τα εξής: «Χρησιμοποιήσαμε σκάφος Rescue 1, jet-ski και λέμβο για την άσκηση θαλάσσιας διάσωσης. Για πυρκαγιές σε ασκήσεις πολυώροφων κτιρίων, χρησιμοποιήσαμε ένα φορτηγό που έχει μια σκάλα ύψους τεσσάρων μέτρων με σωλήνα νερού για να ψεκάζουμε νερό στο ψηλό κτίριο. Είμαστε έτοιμοι για θαλάσσιες και πυροσβεστικές διασώσεις στις πέντε επαρχίες Ανταμάν».

Ο κ. Sumet Kunlarit, μέλος της ομάδας διάσωσης, είπε στο Phuket Express. «Πρέπει να γνωρίζουμε κάποια βασικά πράγματα πριν σώσουμε κάποιον. Ωστόσο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι να δείτε αν μπορούμε να βοηθήσουμε ή όχι. Εάν δεν μπορείτε να βοηθήσετε, πρέπει να επικοινωνήσετε με άλλους.»

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.