Πλωτά φανάρια και πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

  Πλωτά φανάρια και πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν στην παραλία Patong μετά από καταγγελίες.

Ο αρχηγός της περιοχής Kathu Siwat Rawangkul είπε στο Phuket Express σήμερα (8 Δεκεμβρίουth). «Λάβαμε καταγγελίες ότι υπήρχαν πωλητές που πουλούσαν πλωτά φανάρια και πυροτεχνήματα στην παραλία Patong. Αυτοί οι πωλητές έχουν ενοχλήσει τους τουρίστες και μπορεί να προκαλέσουν κάποιο κίνδυνο από τα αιωρούμενα φανάρια και τα πυροτεχνήματα».

«Πήγαμε στην παραλία Patong χθες το βράδυ (7 Δεκεμβρίου) όπου βρήκαμε αιωρούμενα φανάρια και πυροτεχνήματα κρυμμένα σε δέντρα σε τέσσερα σημεία της παραλίας. Αυτά τα αντικείμενα κατασχέθηκαν αλλά δεν βρήκαμε τους ιδιοκτήτες τους. Ωστόσο, τους αναζητούμε», εξήγησε ο κ. Σιβάτ.

«Δεν επιτρέπεται να πυροδοτούνται δημόσια φανάρια και πυροτεχνήματα χωρίς άδεια. Όποιος παραβιάζει αυτόν τον κανόνα θα τιμωρείται με πρόστιμο έως και 60,000 μπατ ή/και φυλάκιση έως και τρία χρόνια», σημείωσε ο κ. Siwat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.