ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θα επιτρέπεται στα φορτηγά να κατεβαίνουν στο λόφο Patong

Πατόνγκ –

Τα φορτηγά θα επιτρέπεται να κατεβαίνουν από τον λόφο Patong αύριο (8 Δεκεμβρίουth).

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Και οι δύο λωρίδες επιτρέπονται πλέον τόσο για μοτοσικλέτες όσο και για αυτοκίνητα.

Το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι θα επιτραπεί σε έξι τροχοφόρα φορτηγά και δέκα τροχοφόρα να κατέβουν στον λόφο Πατόνγκ που θα βρίσκεται στη λωρίδα Πατόνγκ – Κάθου από αύριο (8 Δεκεμβρίουth) από τις 10:00 π.μ. και μετά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.