Η ετήσια έκθεση Chalong Temple του Πουκέτ επιστρέφει

Chalong -

Η ετήσια έκθεση Chalong Temple επέστρεψε, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Η έκθεση ναών ακυρώθηκε κατά τη διάρκεια του Covid -19 τα τελευταία χρόνια. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα για επτά ημέρες και επτά νύχτες από τις 21 Ιανουαρίουst έως τον Ιανουάριο 27th, 2023 στο ναό Chalong στο Chalong, στην περιοχή Mueang Phuket.

Θα υπάρχουν πολλοί πάγκοι με φαγητό, προϊόντα, παραδοσιακές παραστάσεις και συναυλίες κάθε βράδυ με πλήρη φώτα και ήχους.

Ο ναός Chalong είναι ο πιο διάσημος και γνωστός ναός στο Πουκέτ, όπου αρέσει να επισκέπτεται κάθε Βουδιστής και Κινέζος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.